De psychologie van progressie

11 oktober en 2 november 2017

Wilt u uw kennis van wetenschappelijke psychologie verbreden en verdiepen? Dan is de tweedaagse training “De psychologie van progressie” geschikt voor u. Psychologie is een onderdeel van alles van we doen. Iedere situatie of ieder probleem waar we mee te maken hebben, heeft namelijk psychologische componenten. De wetenschap van de psychologie kan helpen om die psychologische componenten zichtbaar en begrijpelijk te maken. Bovendien biedt de psychologie bruikbare ideeën over hoe je zo effectief mogelijk kunt omgaan met die psychologische componenten die optreden in allerlei mogelijke situaties.
In deze tweedaagse cursus, verzorgd door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, verwerft u kennis over enkele van de best onderbouwde en praktisch bruikbare theorieën uit de psychologie. De belangrijkste wetenschappelijke inzichten die aan de orde komen zijn:

▶ Mindset, gebaseerd op het werk van Carol Dweck

▶ Motivatie, gebaseerd op het werk van Richard Ryan en Ed Deci

▶ Deliberate practice, gebaseerd op het werk van Anders Ericsson

▶ Progressie, gebaseerd op onder andere het werk van Teresa Amabile

In twee dagen tijd gaan we in op het onderzoek dat er in deze vier domeinen is gedaan, hoe dit is onderzocht en wat de onderzoeksresultaten en conclusies zijn. Daarnaast reiken we ook manieren aan hoe u deze kennis praktisch kunt gebruiken. De training is interessant voor coaches, leidinggevenden, docenten en ouders.
De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar noam. Data: 11 oktober en 2 november 2017. Bij de training hoort een klapper waarin veel relevante onderzoeksliteratuur is opgenomen. Deze krijgt u op de eerste dag.

Kosten:

  • De kosten per deelnemer bedragen € 495,– excl. BTW.
  • De kosten bij twee inschrijvingen bedragen € 891,– excl. BTW (10% korting).
  • De kosten bij drie inschrijvingen bedragen € 1262,– excl. BTW (15% korting).

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) De psychologie van progressie, 2) Ontwikkel je mindset.

 

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email