Igor Grossmann heeft meer dan 50 vooraanstaande gedrags- en sociale wetenschappers van over de hele wereld geïnterviewd om de Wereld na Covid te voorspellen en hun advies te delen over de wijsheid die mensen nu kunnen gebruiken om er een betere plek van te maken. [um_loggedin show_lock=yes lock_text=”

De rest van dit artikel is alleen toegankelijk voor geregistreerde leden. U kunt zich gratis registreren en hebt dan toegang tot alle artikelen. Mocht u al een account hebben aangemaakt, gebruik dan deze link om in te loggen.

″]

5 vragen

Igor stelde al deze geleerden dezelfde 5 vragen:

  1. Welk domein of aspect van het sociale leven zal de meest significante positieve maatschappelijke en / of psychologische verandering laten zien als reactie op de pandemie?
  2. Welke wijsheid hebben mensen nodig om te profiteren van de positieve maatschappelijke en / of psychologische verandering na de pandemie?
  3. Welk domein of aspect van het sociale leven zal de meest significante negatieve maatschappelijke en / of psychologische verandering laten zien als reactie op de pandemie?
  4. Welke wijsheid zullen mensen nodig hebben om grote negatieve maatschappelijke en / of psychologische veranderingen na de pandemie te overwinnen?
  5. Welk stukje wijsheid hebben mensen nodig om de pandemie te doorstaan?

Gemeenschappelijke thema’s

Igor en zijn team analyseerden vervolgens de reacties en maakten visualisaties met de meest voorkomende thema’s in de antwoorden (zoals hieronder weergegeven).

Citaten

Vervolgens kunt u door op de gekleurde bollen te klikken zien wie wat heeft gezegd over het thema (zie hieronder).

Verken

Mijn suggestie is om de website te verkennen en me te laten weten wat je ervan vindt en welke ideeën voor stappen vooruit in je opkwamen.[/um_loggedin]

Wat vind je van dit artikel?
  • Interessant (0)
  • Bruikbaar (0)