ProgressScans – Persoonlijke rapportage

Professioneel advies gebaseerd op gespecialiseerde vragenlijsten


Benut u de progressiegerichte aanpak en wilt u graag gericht verdere progressie boeken met de toepassing van die aanpak? En zoekt u een aanvullende of andere wijze van ontwikkeling dan het volgen van een training? Dan is ProgressScans iets voor u!

Het systeem van ProgressScans is ontwikkeld door Centrum Progressiegericht Werken en gebaseerd op de progressiegerichte aanpak. ProgressScans werkt eenvoudig en geautomatiseerd. Via korte vragenlijsten kunnen individuen hun perspectief beschrijven op de bereikte en te bereiken progressie. Belangrijke toepassingen zijn die van leidinggeven en lesgeven.

Nadat u de ProgressScan heeft ingevuld, ontvangt u als invuller een individuele rapportage. Hierin wordt uw eigen stijl van leidinggeven of lesgeven vergeleken met een wetenschappelijk onderbouwde optimale stijl. In de rapportage ontvangt u concrete suggesties over hoe u verder progressie kunt boeken. De kosten van 1 rapportage bedragen € 95,- (excl. BTW).

U vraagt de ProgressScan eenvoudig aan via het inschrijfformulier. Nadat wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u de factuur en een linkje naar de ProgressScan van uw keuze. U vult de vragenlijst in op een tijdstip dat u het beste uitkomt. Zodra u daarmee klaar bent, verwerken wij uw input en ontvangt u binnen 1 werkdag uw individuele rapportage.

Voor vragen, bijvoorbeeld over ProgressScans over andere onderwerpen of groepsafnames, kunt u ons mailen op cpw@progressiegerichtwerken.nl.

Inschrijfformulier:

    Ik wil de volgende ProgressScan:

    Voor: