Vervolgtraining Progressiegericht Leidinggeven

Ophalen en verdiepen van progressiegerichte vaardigheden

Deze vervolgtraining progressiegericht leidinggeven van 3 dagen is bedoeld voor mensen die al eerder bij ons een training progressiegericht leidinggeven hebben gevolgd.

In de training, die gegeven wordt door Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser krijgt u gelegenheid om progressiegerichte vaardigheden op te halen en verdiepen.

Zoals u van ons gewend bent is de inhoud van de training zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele wetenschappelijke inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor u als deelnemer.

Als deelnemer krijgt u veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven.

Locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten. De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar CPW.

  • Datareeks: nog niet gepland

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1040,– excl. BTW. Bij 2 gelijktijdige inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 gelijktijdige inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%. Inclusief koffie, thee en lunch.

Op de eerste trainingsdag ontvangt u de bij deze training behorende boeken (Leren & Presteren en 100 Progressiegerichte Interventies) en de handout met trainingsmaterialen.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email