Uitnodiging voor een progressiespelletje

19 maart 2021

We nodigen je van harte uit voor een online progressiespelletje! Het spelletje vindt plaats op 19 maart 2021 van 10.00 – 11.00 uur vindt plaats via Zoom. Deelname is gratis.

Elkaar tegenkomen

Spontane kleine gesprekjes die ontstaan tijdens het halen van koffie, een vriendelijke onverwachte uitwisseling met een onbekende die je tegenkomt in de supermarkt, een nieuw iemand leren kennen…Dat soort contact missen veel mensen in dit Coronatijdperk. Maar die verbondenheidsbehoefte hebben we wel allemaal. Met dit online progressiespelletje bieden we een mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, natuurlijk op een progressiegerichte manier.

Progressiegesprekjes

In het uur krijg je gelegenheid om met vier of vijf anderen een progressiegesprekje te voeren. Op een speelse manier krijg je een progressievraag mee voor in je gesprekje. Wat wij vaak horen is dat deelnemers in onze trainingen dergelijke gesprekjes niet alleen erg leuk, maar ook waardevol vinden. Ze komen regelmatig op ideeën, ervaren een gevoel van verbondenheid en krijgen positieve emoties. Dat is vaak leuk, interessant en waardevol!

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in de progressiegerichte aanpak en het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten is welkom bij het progressiespelletje. Je hoeft de progressiegerichte aanpak niet goed te kennen om mee te kunnen doen.

Meedoen?

Als je wilt meedoen, vul dan het inschrijfformuliertje in.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Ik doe (gratis) mee aan het progressiespelletje!

    Datum: 19 maart
    Tijd: 10.00 - 11.00 uur

    Naam:

    Print Friendly, PDF & Email