Individuele coaching/training (online)

Praktisch vooruitkomen

Zoekt u een progressiegerichte coach/trainer? Hier kunt u individuele coachingsgesprekken/ trainingssessies aanvragen bij Gwenda Schlundt Bodien of Coert Visser (afhankelijk van beschikbaarheid), grondleggers van de progressiegerichte aanpak. Deze sessie vinden online plaats via Zoom (of een vergelijkbare app).

In progressiegerichte gesprekken krijgt u als cliënt ruim de gelegenheid om uw gedachten uit te spreken en hardop na te denken. Als coach sluiten wij goed aan op wat u zegt en stellen wij vragen die u helpen om verder te denken en te praten. Stap voor stap krijgt u als cliënt zo de gelegenheid om te formuleren welke progressie u wilt bereiken en hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Ook kunt u desgewenst oefenen in het voeren van bepaalde gesprekken en hulp en tips krijgen.

U kunt een strippenkaart voor 3 gesprekken bij ons kopen. De gesprekken duren anderhalf uur. De kosten bedragen € 600,– per 3 gesprekken (excl. BTW). Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. De twee volgende gesprekken plannen wij in overleg met u in.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Ik schrijf mij in voor online coaching/training:

    Naam:

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email