Individuele coaching/training

Praktisch vooruitkomen

Zoekt u een progressiegerichte coach/trainer? Hier kunt u individuele coachingsgesprekken/ trainingssessies aanvragen bij Gwenda Schlundt Bodien of Coert Visser (afhankelijk van beschikbaarheid), grondleggers van de progressiegerichte aanpak. In progressiegerichte gesprekken krijgt u als cliënt ruim de gelegenheid om uw gedachten uit te spreken en hardop na te denken. Als coach sluiten wij goed aan op wat u zegt en stellen wij vragen die u helpen om verder te denken en te praten. Stap voor stap krijgt u als cliënt zo de gelegenheid om te formuleren welke progressie u wilt bereiken en hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Ook kunt u desgewenst oefenen in het voeren van bepaalde gesprekken en hulp en tips krijgen.

Wij bieden op dit moment twee vormen van coaching:

 1. Gesprekken op onze locatie (De Molen 65, te Houten)
 2. Gesprekken via Zoom (of Teams)

U kunt een strippenkaart voor 3 gesprekken bij ons kopen. De gesprekken duren anderhalf uur. De kosten bedragen € 600,– per 3 gesprekken (excl. BTW). Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. De twee volgende gesprekken plannen wij in overleg met u in.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

  Ik schrijf mij in voor:
  Coaching op locatie (in Houten)Coaching via Zoom/Teams
  Naam:

  Ik kom in aanmerking voor zzp korting

  Print Friendly, PDF & Email