Dagdeelsessie Deliberate Practice Progressiegericht Werken

30 juni of 27 augustus 2020

Deze deliberate practice oefensessie is speciaal bedoeld voor mensen die al een CPW training hebben gevolgd en die onder begeleiding van Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser verder willen oefenen via de methode van deliberate practice. In deze training kun je gericht werken aan dingen die nu belangrijk en moeilijk voor je zijn.

Wat biedt deze sessie je? Het doel van deliberate practice is om je vaardigheden op te rekken (te “stretchen”). Samen maken we tijdens de training kleine oefeningen die erop gericht zijn dat jij als deelnemer je progressiegerichte vaardigheden kunt verbeteren. Om dit te doen vragen we wat je uitdagend vindt in progressiegerichte gesprekken of waarvoor je bang bent dat er zou kunnen gebeuren in gesprekken die je voert. Volgens geven we steeds feedback en hulp tijdens het oefenen. Terwijl we dit doen evolueert de oefening zich op zo’n manier dat hij uitdagend blijft je. Hoewel deze manier van oefenen vaak gepaard gaat met enig ongemak is hij prettig en stimulerend omdat hij zo goed werkt. Naast oefenen besteden we op deze dag ook aandacht aan de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van progressiegericht werken.

 • Trainers: Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser
 • Datum: 30 juni of 27 augustus 2020
 • Locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten
 • Tijden: 13.30 – 16.30 uur
 • Kosten: € 150,– excl. BTW.

Heb je een vraag over deze sessie? Stuur ons dan gerust mailtje.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

  Ik schrijf mij in voor:
  30 juni 202027 augustus 2020
  Naam:

  Ik kom in aanmerking voor zzp korting

  Print Friendly, PDF & Email