Trainingen

Centrum Progressiegericht Werken

 

Wij proberen onze kleine bijdrage te leveren aan het bereiken van verdere progressie in het hanteren van de coronapandemie. Dat doen we op de volgende manieren:

  1. Wij zijn zelf gevaccineerd, doen regelmatig een zelftest, blijven thuis bij klachten en handhaven de basisregels van de overheid tijdens onze trainingsdagen in Houten
  2. Van onze deelnemers vragen wij er mede voor zorg te dragen dat de kans op besmetting tijdens onze trainingen zo klein mogelijk is (dus om thuis te blijven bij klachten en zo veilig mogelijk te zijn voor andere deelnemers door gevaccineerd te zijn of negatief te zijn getest)

 

Trainingen:

Online trainingen:

Coaching

Heeft u een vraag? E-mail ons gerust.

Print Friendly, PDF & Email

Bij meerdere gelijktijdige inschrijvingen is er een aantrekkelijke korting. De korting voor ZZP'ers bedraagt 15%. Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Ik schrijf mij in voor de volgende training:
    Training Progressiegericht Leidinggeven (start 17 november)Training Progressiegericht Leidinggeven (start 25 januari)Training Progressiegericht Coachen (start 17 februari 2022)Individuele Coaching/training (per 3 gesprekken)Incompany online dagdeelsessie

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email