Tweedaagse Training Mindset

22 juni, 7 september 2018

De mindsettheorie van Carol Dweck is velen al bekend, maar vaak vragen mensen zich af wat ze nog meer kunnen doen dat complimenteren op inspanning. Ben jij geïnteresseerd hoe je een groeimindset kunt stimuleren bij jezelf, anderen en in je team of organisatie? Wil je graag praktisch aan de slag met de groeimindset in je eigen werk? Ben je geïnteresseerd een evenwichtig beeld te krijgen van wat de diverse onderzoeken zeggen dat het effect is van mindset op leren en presteren? Dan is deze tweedaagse training Mindset geschikt voor je.

Er is een prettige afwisseling in werkvormen in de training, waarbij de deelnemers steeds concreet aan de slag zijn met onderwerpen die voor hen relevant zijn. Geen saaie theoretische presentaties, maar telkens uitleg die aansluit bij de ervaringen van de deelnemers. Via deliberate practice, een wetenschappelijk onderbouwde manier van doelbewust oefenen, kun je de groeimindsetinterventies echt goed in de vingers leren krijgen.

Deze training levert je het volgende op:

  1. Kennis en vaardigheden om een groeimindset te stimuleren in individuele gesprekken
  2. Kennis en vaardigheden om een groeimindset te stimuleren in teams en organisaties
  3. Praktische tools en interventies die wetenschappelijk onderbouwd zijn
  4. Veel aandacht en concrete ideeën voor wat werkt in je eigen werksituaties

De training is bedoeld voor docenten, trainers, (team)coaches, loopbaanbegeleiders, studenten en ouders. De training wordt gegeven door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, ontwikkelaars van de Progressiegerichte Aanpak.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn (10.00 uur – 16.00u).

Data: 22 juni, 7 september 2018.

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 495,– excl. BTW.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Leren & presteren en 2) Hersenvitaminen.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email