Opfris- en Verdiepingstraining Progressiegericht Werken

19 september, 10 oktober, 14 november, 5 december 2018

Werk jij al progressiegericht en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen en vernieuwen? Dan is deze training voor jou.

 

Het is een intensieve vierdaagse training die bedoeld is voor mensen die al langer bekend zijn met progressiegericht werken.

 

De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Coaches, trainers, leidinggevenden en andere professionals kunnen tijdens deze training veel oefenen met individuele en teamsituaties (met de nadruk op eigen casuïstiek), oefenen met de trainers, Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, en hun kennis verdiepen en verbreden.

 

Data: 19 september, 10 oktober, 14 november, 5 december 2018. De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Hebt u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

 

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1195,– excl. BTW (bij meerdere inschrijvingen is er een aantrekkelijke korting).

 

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Progressiegesprekken, 2) Leren & presteren.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email