Deliberate Practice Dag Progressiegericht Werken

1 december 2017

Deze deliberate practice oefendag is speciaal bedoeld voor mensen die al een NOAM training hebben gevolgd en die onder begeleiding van Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien verder willen oefenen via de methode van deliberate practice. In deze training kunt u gericht werken aan dingen die nu belangrijk en moeilijk voor uw zijn.

Wat biedt deze dag u? Het doel van deliberate practice is om je vaardigheden op te rekken (te “stretchen”). Samen maken we tijdens de training kleine oefeningen die erop gericht zijn dat u als deelnemer uw progressiegerichte vaardigheden kunt verbeteren. Om dit te doen vragen we wat u uitdagend vindt in progressiegerichte gesprekken of waarvoor u bang bent dat er zou kunnen gebeuren in gesprekken die u moet voeren. Volgens geven we steeds feedback en hulp tijdens het oefenen. Terwijl we dit doen evolueert de oefening zich op zo’n manier dat hij uitdagend blijft u. Hoewel deze manier van oefenen vaak gepaard gaat met enig ongemak is hij prettig en stimulerend omdat hij zo goed werkt. Naast oefenen besteden we op deze dag ook aandacht aan de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van progressiegericht werken.

Deze dag vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn en duurt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze dag? Stuur ons dan gerust mailtje. Datum: 1 december 2017.

Kosten:

  • De kosten per deelnemer bedragen € 150,– excl. BTW.
  • De kosten bij twee inschrijvingen bedragen € 270,– excl. BTW (10% korting).
  • De kosten bij drie inschrijvingen bedragen € 382,– excl. BTW (15% korting).
Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) De psychologie van progressie, 2) Ontwikkel je mindset.
Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email