Vervolgtraining Progressiegericht Coachen

Ophalen en verdiepen van progressiegerichte vaardigheden

Deze vervolgtraining progressiegericht coachen van 3 dagen is bedoeld voor mensen die al eerder bij ons een training progressiegericht coachen hebben gevolgd.

In de training, die gegeven wordt door Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser krijgt u gelegenheid om progressiegerichte vaardigheden op te halen en verdiepen.

Zoals u van ons gewend bent is de inhoud van de training zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele wetenschappelijke inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor u als deelnemer.

Als deelnemer krijgt u veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven.

De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle face-to-face trainingsdagen vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten. Alle online dagen vinden plaats via Zoom. Heeft u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar CPW.

  • Datareeks: 22 november (Houten), 10 december (online) en 21 januari (Houten)

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 995,– excl. BTW. Bij 2 gelijktijdige inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 gelijktijdige inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%. Inclusief koffie, thee en lunch.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Leren & Presteren en 2) 100 Progressiegerichte Interventies

 

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Naam:

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email