Vervolgtraining Progressiegericht Werken

23 januari, 15 februari en 20 maart 2019

Werk jij al progressiegericht en wil je je kennis en vaardigheden opfrissen en vernieuwen?

Dan is deze training voor jou.

Het is een intensieve training van drie dagen die bedoeld is voor mensen die al langer bekend zijn met progressiegericht werken.

De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Coaches, trainers, leidinggevenden en andere professionals kunnen tijdens deze training veel oefenen met individuele en teamsituaties (met de nadruk op eigen casuïstiek), oefenen met de trainers (Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser) en hun kennis verdiepen en verbreden.

Data: 23 januari, 15 februari en 20 maart 2019. De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Hebt u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 995,– excl. BTW (bij meerdere inschrijvingen is er een aantrekkelijke korting).

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Handboek Progressiegericht Coachen en 2) Progressiegesprekken (of Creating Progress).

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email