Training Progressiegericht Werken

Betekenisvolle vooruitgang

NB: In tijden van lockdown gaan de trainingsdagen automatisch online door.

De intensieve training progressiegericht werken wordt verzorgd door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien. De training is bedoeld voor onder andere coaches, teamcoaches, docenten, adviseurs en trainers die progressie willen bereiken met hun cliënten en studenten en die de progressiegerichte interventies (zoals groeimindsetinterventies, schaalvragen, de cirkeltechniek, indirecte procescomplimenten, vragen naar eerdere successen enzovoorts) steeds preciezer en grondiger in de vingers willen leren krijgen. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Door deelname aan de training doet u als cursist veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden zoals de groeimindsettheorie, de zelfdeterminatietheorie, het progressieprincipe en de-zeven-stappen-aanpak van CPW. Gedurende zes trainingssessies gaat u aan de slag met de progressiegerichte technieken in uw eigen werksituaties. U krijgt veel gelegenheid om te oefenen met uw eigen cases en op de trainers.

Tijdens de intensieve sessies wordt uw progressiegerichte repertoire steeds uitgebreider en gaan uw interventies steeds scherper en vloeiender worden. Deelnemers leren hoe ze de progressiegerichte interventies bij diverse interacties en in diverse contexten (één op één context, groepen, teams) soepel toe te passen. De training is bedoeld voor professionals die progressiegericht werken interessant vinden en er steeds beter in willen worden.

Training die start in september

 • Datareeks 1: 27 september, 1 november en 30 november, 16 december 2022, 13 januari en 6 februari 2023 (sessie 4 is online)

De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle vijf de face-to-face trainingssessies vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, Lange Dreef 15, Vianen. De online trainingsdag vindt plaats via Zoom. 

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1995,– excl. BTW. Op de eerste trainingsdag ontvangt u de trainingsmaterialen en de volgende boeken: Handboek Progressiegericht Coachen en Progressiegesprekken.

Training die start in oktober

 • Datareeks 2: 13 oktober, 9 november, 29 november, 19 december 2022 en 17 januari en 8 februari 2023 (sessie 4 is online).

De sessies duren van 09.00 uur tot 12.30 uur. Alle vijf de face-to-face trainingssessies vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, Lange Dreef 15, Vianen. De online sessie vindt plaats via Zoom. 

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1695,– excl. BTW. Op de eerste trainingssessie ontvangt u de trainingsmaterialen en de volgende boeken: Handboek Progressiegericht Coachen en Progressiegesprekken.

Training die start in november

 • Datareeks 3: 29 november, 21 december 2022 en 17 januari, 9 februari, 22 februari en 13 maart 2023 (sessie 4 is online).

De sessies duren van 13.00 uur tot 16.30 uur. Alle vijf de face-to-face trainingssessies vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, Lange Dreef 15, Vianen. De online sessie vindt plaats via Zoom. 

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1695,– excl. BTW. Op de eerste trainingssessie ontvangt u de trainingsmaterialen en de volgende boeken: Handboek Progressiegericht Coachen en Progressiegesprekken.

Bij 2 gelijktijdige inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 gelijktijdige inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

  Ik schrijf mij in voor

  Naam:

  Ik kom in aanmerking voor zzp korting

  Print Friendly, PDF & Email