Training Progressiegericht Leidinggeven

14 september, 3 oktober, 31 oktober 2018

In deze training progressiegericht leidinggeven van drie dagen, die gegeven wordt door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, leert u als leidinggevende om sneller en prettiger resultaten te bereiken met uw team. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele wetenschappelijke inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor u als deelnemer.

In de training leert u om het onderscheid tussen sturen en helpen te herkennen en benutten, medewerkers en collega’s constructief te bejegenen en feedback te geven, ook in lastige gesprekssituaties, effectief om te gaan met tegenwerpingen en steeds gericht te blijven op het realiseren van de gewenste resultaten. Als deelnemer krijgt u veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven. Lees meer.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn (10.00 uur – 16.00 uur). De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze opleiding? Stuur dan een mailtje naar noam.

Data: 14 september, 3 oktober, 31 oktober 2018.

Terugkomdagen (optioneel): 16 januari en 6 februari 2019.

Kosten:

  • De kosten per deelnemer bedragen € 1095,– excl. BTW.
  • De kosten bij twee inschrijvingen bedragen € 1971,– excl. BTW (10% korting).
  • De kosten bij drie inschrijvingen bedragen € 2792,– excl. BTW (15% korting).

Deelname aan de terugkomdagen kost 300, excl. BTW.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Progressiegericht werken en 2) Progressiegesprekken.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

[recaptcha theme:dark]

Print Friendly, PDF & Email