Training Progressiegericht Leidinggeven

Sneller en prettiger progressie bereiken met uw team

In deze training progressiegericht leidinggeven van vier dagen, die gegeven wordt door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien leert u als leidinggevende om sneller en prettiger progressie te bereiken met uw team. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele wetenschappelijke inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor u als deelnemer.

In de training leert u om het onderscheid tussen sturen en helpen te herkennen en benutten, medewerkers en collega’s constructief te bejegenen, ook in lastige gesprekssituaties, effectief om te gaan met tegenwerpingen en steeds gericht te blijven op het realiseren van de gewenste progressie. Als deelnemer krijgt u veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven.

Locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten. De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar CPW.

  • Datareeks: 25 november, 10 december 2020, 15 januari, 9 februari 2021.

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1295,– excl. BTW. Bij 2 gelijktijdige inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 gelijktijdige inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%. Inclusief koffie, thee en lunch.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Handboek Progressiegericht Coachen en 2) Progressiegesprekken

Print Friendly, PDF & Email

Inschrijfformulier:

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email