Training Progressiegericht Coachen

Voor individuele coaching en teamcoaching

De intensieve training progressiegericht coachen, bestaande uit zes sessies, die wordt verzorgd door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien bedoeld voor coaches, teamcoaches, en trainers die progressie willen bereiken met hun cliënten en die de progressiegerichte interventies (zoals groeimindsetinterventies, schaalvragen, de cirkeltechniek, indirecte procescomplimenten, vragen naar eerdere successen enzovoorts) steeds preciezer en grondiger in de vingers willen leren krijgen. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Door deelname aan de training doe je als cursist veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden zoals de groeimindsettheorie, de zelfdeterminatietheorie, het progressieprincipe en de-zeven-stappen-aanpak van CPW. Gedurende zes trainingsdagen gaat u aan de slag met de progressiegerichte technieken bij individuele coachingsvragen en teamcoachingsvragen. U krijgt veel gelegenheid om te oefenen met uw eigen cases en op de trainers.

Door de zes intensieve sessies wordt uw progressiegerichte repertoire steeds uitgebreider en gaan uw interventies steeds scherper en vloeiender worden. Deelnemers leren hoe ze de progressiegerichte interventies bij diverse interacties en in diverse contexten (één op één context, teams) soepel toe te passen. De training is bedoeld voor coaches en professionals die progressiegericht werken interessant vinden en er steeds beter in willen worden.

De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Alle face-to-face trainingsdagen vinden plaats op de volgende locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten. Alle online dagen vinden plaats via Zoom. Heeft u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar mailtje

  • Datareeks: 17 februari, 11 maart, 29 maart, 13 april, 9 mei en 7 juli 2022 (alle in Houten)

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1695,– excl. BTW. Bij 2 gelijktijdige inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 gelijktijdige inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Handboek Progressiegericht Coachen en 2) Progressiegesprekken.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

    Naam:

    Ik kom in aanmerking voor zzp korting

    Print Friendly, PDF & Email