Tweedaagse opfristraining progressiegericht werken

17 juni en 1 juli 2020

Heb je eerder een training progressiegericht werken bij CPW gevolgd en ben je op zoek naar een opfristraining? Dan deze training voor jou.

Doe mee aan twee intensieve trainingsdagen bedoeld voor mensen die al progressiegericht werken en die hun kennis en vaardigheden willen opfrissen en updaten.

De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Er is tijdens deze training veel gelegenheid om met andere cursisten te oefenen en met de trainers.

  • Trainers: Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser
  • Data: 17 juni en 1 juli 2020.
  • Tijden: 10.00-16.00 uur.
  • Locatie: Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn.
  • Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 595,– excl. BTW (bij meerdere gelijktijdige inschrijvingen is er een aantrekkelijke korting).

Heeft u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Handboek Progressiegericht Coachen en 2) 100 Progressiegerichte interventies).

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email