Terugkomdagen Training Progressiegericht Leidinggeven

16 januari en 6 februari 2019

Deze training die bestaat uit twee intensieve losse trainingsdagen is bedoeld voor iedereen die eerder heeft deelgenomen aan onze training progressiegericht leidinggeven. Het is effectief om na verloop van tijd weer ondergedompeld te worden in progressiegericht werken, eigen situaties en casuïstiek te kunnen inbrengen en te oefenen in een groep deelnemers die dezelfde training hebben gevolgd en ook de progressiegerichte aanpak kennen en willen toepassen.

De training die verzorgd wordt door Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. In de training worden op uiterst praktische wijze actuele wetenschappelijke inzichten en technieken uit de progressiegerichte aanpak beschikbaar gemaakt voor jou als deelnemer. Als deelnemer krijg je veel gelegenheid om te oefenen. Er wordt tevens veel gelegenheid geboden om te reflecteren en er wordt steeds concrete uitleg gegeven, hulp geboden en feedback gegeven.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn (10.00 uur – 16.00 uur). De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar CPW.

Data: 16 januari en 6 februari 2019.

De kosten per deelnemer bedragen € 300,– excl. BTW.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Progressiegericht werken en 2) Progressiegesprekken.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email