Train-de-trainer training progressiegericht werken

28 september, 3 november, 23 november 2020

De train-de-trainer training progressiegericht werken die wordt verzorgd door Coert Visser en  Gwenda Schlundt Bodien is bedoeld voor trainers die zelf trainingen of workshops op een progressiegerichte manier en/of over progressiegericht werken willen gaan geven. Aan de training kunnen zowel trainers die in organisaties een interne trainersrol vervullen als trainers die zelfstandig gevestigd zijn of bij een trainingsbureau werken. De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Door deelname aan de training doen cursisten veel kennis op over de wetenschappelijke achtergronden van de progressiegerichte trainingsaanpak als vaardigheden in progressiegericht trainen. Gedurende drie trainingsdagen gaat u aan de slag met het ontwerpen van progressiegerichte trainingsaanpakken en het oefenen met progressiegerichte trainingsinterventies. U krijgt veel gelegenheid om te oefenen met uw eigen trainingssituaties en krijgt hulp en feedback van de trainers. De deelnemers ontwikkelen tijdens de training een eigen beroepsproduct, waarbij ze ondersteuning krijgen.

Locatie: Centrum Progressiegericht Werken, De Molen 65, Houten. De tijden zijn van 10.00 uur – 16.00 uur. Heeft u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar CPW.

Data: 28 september, 3 november, 23 november 2020.

Inclusief koffie, thee en lunch.

Kosten: De kosten per deelnemer bedragen € 1195,– excl. BTW. Bij 2 inschrijvingen is er 10% korting; bij 3 inschrijvingen 15%. De ZZP-korting bedraagt 15%.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Handboek Progressiegericht Coachen en 2) 100 Progressiegerichte interventies .

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u één of meer dagen dan kunt u die zonder bijkomende kosten inhalen in een andere training.

Ga naar de CPW Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email