Coert Visser

Ik ben Coert Visser, psycholoog, trainer, coach en schrijver van boeken en artikelen. Op mijn LinkedInpagina kunt u meer lezen over mijn opleidings- en werkachtergrond. Wilt u mij inhuren voor een training of workshop over progressiegericht werken? Stuurt u mij dan een e-mailtje op coertfvisser50@gmail.com of bel mij op 06-22523183.

Centrum Progressiegericht Werken

Wilt u getraind worden in progressiegericht werken? Dan kunt u hier de trainingen van Centrum Progressiegericht Werken vinden die ik samen met Gwenda Schlundt Bodien verzorg. Hier kunt u zich abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van CPW.

Deze site

Vlak nadat artikelen gepubliceerd zijn, zijn ze geheel te lezen voor iedereen. Als u zich abonneert op de site kunt u nieuwe artikelen direct lezen. Na ongeveer een week zijn ze alleen nog (in hun geheel) voor geregistreerde gebruikers te lezen. Om alle artikelen te lezen is het nodig om een gebruikersaccount aanmaken. Dat kan via deze link.

Print Friendly, PDF & Email