Vervolgtraining Progressiegericht Werken

29 november en 18 december 2017, 23 januari, 7 februari en 7 maart 2018

Pas jij de progressiegerichte aanpak toe en wil je er (nog) beter in worden? Wil jij graag een volgende stap zetten in het fijnslijpen en uitbreiden van je progressiegerichte interventies?

Het is een intensieve vijfdaagse training die speciaal bedoeld is voor professionals die al een NOAM training hebben gevolgd.

De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Coaches, trainers, leidinggevenden en andere professionals kunnen tijdens deze training veel oefenen met individuele en teamsituaties (met de nadruk op eigen casuïstiek), oefenen met de trainers, Coert Visser en Gwenda Schlundt Bodien, en hun kennis verdiepen en verbreden. Lees meer over deze training.

Data: 29 november en 18 december 2017, 23 januari, 7 februari en 7 maart 2018.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Hebt u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

Kosten:

  • De kosten per deelnemer bedragen € 1295,– excl. BTW.
  • De kosten bij twee inschrijvingen bedragen € 2331,– excl. BTW (10% korting).
  • De kosten bij drie inschrijvingen bedragen € 3302,– excl. BTW (15% korting).

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) De psychologie van progressie, 2) Ontwikkel je mindset.

Print Friendly, PDF & Email

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting

Print Friendly, PDF & Email