Vervolgtraining Progressiegericht Werken

5 april, 10 mei, 7 juni, 28 juni en 13 september 2017

Pas jij de progressiegerichte aanpak toe en wil je er (nog) beter in worden? Wil jij graag een volgende stap zetten in het fijnslijpen en uitbreiden van je progressiegerichte interventies?

Het is een intensieve vijfdaagse training die speciaal bedoeld is voor professionals die al een NOAM training hebben gevolgd.

De inhoud van de training is zeer praktisch en tegelijk gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Coaches, trainers, leidinggevenden en andere professionals kunnen tijdens deze training veel oefenen met individuele en teamsituaties (met de nadruk op eigen casuïstiek), oefenen met de trainers, Gwenda Schlundt Bodien en Coert Visser, en hun kennis verdiepen en verbreden. Lees meer over deze training.

Data: 5 april, 10 mei, 7 juni, 28 juni en 13 september 2017.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn. Hebt u een vraag over deze training? Stuur ons dan gerust mailtje

De kosten voor de training bedragen € 1295,– excl. BTW (21%).

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Ontwikkel je mindset, 2) Kiezen voor progressie.

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting