Training Mindset & Motivatie

11 oktober en 2 november 2017

Deze training gaat over twee van de meest interessante en bruikbare onderwerpen in de hedendaagse psychologie: de mindsettheorie van Carol Dweck en de zelfdeterminatietheorie van Richard Ryan en Ed Deci. In twee dagen tijd leert u wat deze twee theorieën precies inhouden en bovendien hoe u deze kennis praktisch kunt gebruiken. De training is interessant voor coaches, leidinggevenden, docenten en ouders.

Carol Dweck’s mindsettheorie gaat over hoe we denken over de ontwikkelbaarheid van menselijke eigenschappen en capaciteiten. Bij een statische mindset denken we dat deze dingen nauwelijks te ontwikkelen zijn, bij een groeimindset geloven we dat ze wel te ontwikkelen zijn door inzet. Een groeimindset blijkt vele voordelen te hebben. Maar hoe roep je een groeimindset op in jezelf en anderen? En hoe praat je met mensen die een statische mindset hebben? Dat leert u in deze training.

Ryan & Deci’s zelfdeterminatietheorie gaat over hoe een kwalitatief goede motivatie eruit ziet en hoe we die kunnen bereiken bij onszelf en anderen. Bij een kwalitatief goede motivatie -genaamd autonome motivatie- staan we volledig achter wat we doen omdat we het interessant of belangrijk vinden. Hierdoor werken we beter en prettiger en houden we langer vol. Hoe kun je een dergelijke autonome motivatie oproepen bij jezelf en bij anderen? Dit leert u tijdens de training.

De training vindt plaats in Conferentiecentrum Drakenburg in Baarn (10.00 uur – 16.00 uur). De dagen duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hebt u een vraag over deze training? Stuur dan een mailtje naar noam. Data: 11 oktober en 2 november 2017. De kosten voor de training bedragen € 595,– excl. BTW.

Wij verzoeken u de volgende twee boeken aan te schaffen voor bij de training: 1) Kiezen voor progressie, 2) Ontwikkel je mindset

 

Annuleren kan kosteloos tot drie weken voor aanvang van een training. Daarna wordt 75% van de deelname kosten in rekening gebracht. Doet u aan een training mee en mist u een dag dan kunt u die inhalen in een andere training.

Ga naar de NOAM Nieuwsbrief Progressiegericht Werken

Inschrijfformulier:

Ik kom in aanmerking voor zzp korting